Nak Souvenier best?

Tak Habis Lagi/ Gambar Fasha Sandha Berbikini

KUALA LUMPUR – Selepas gambar kontroversinya memakai bikini di Bali, Indonesia tersebar di Facebook dan disiarkan Kosmo!, pelakon popular Fasha Sandha bertindak menghilangkan diri sehingga menimbulkan rasa tidak senang beberapa pihak.

Disebabkan tidak mahu membuat penampilan umum, Fasha membatalkan kehadirannya ke Pertunjukan Fesyen Cheongsam Green anjuran gedung beli-belah The Weld di sini pada saat-saat akhir semalam.

Tindakannya itu menyebabkan pereka terkenal, Hazree Wahid, 29, terpaksa menarik diri daripada majlis itu kerana busana Cheongsam yang dicipta khas untuk diperagakan oleh Fasha tidak dapat dipertontonkan.

Dia kecewa dengan sikap tidak profesional Fasha yang dianggapnya mementingkan diri sendiri.

“Dia (Fasha) sepatutnya menggayakan busana saya yang direka khas mengikut ukuran badan dia tetapi malangnya pada pukul 10 pagi tadi (semalam), dia beritahu tidak dapat hadir kerana ada hal lain.

ALL IN ONE : Ingatkan dah tamat isu ni.. Apapun kalau dah menjadi figura tu, kat mana mana pun buat salah orang akan nampak kan.. Semalam ada gak baca tentang isu ni, kat Bali tu ramai je yang pakai bikini.. tapi sebab dia ni artis so jadila buah mulut kan.. Jaga diri Hiasi Peribadi (tagline sapa tah ni)

4 comments:

DKosongLapan said...

apeda si Fasha ni.....sendghi caghik susah......lagi mau laghi ka???.....apelagi....saman le kawan mike yg upload gambo mike akt Bali ke FB ....... ada bran??

Peri PiA said...

sendiri la yg mahu ingt

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sendiri pikir laaa....

ardinihumaira said...

hah tau pun malu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...