Nak Souvenier best?

Cuti Kelepasan Merdeka dan Raya?

Tadi terdengar kat siaran dan baca juga kat online news tentang cerita ni. Namun tidak mengikutinya dengan teliti . Persoalan nya sekarang apakah maksudnya dengan hari kelepasan yang tersebut?

Kalau ada sesiapa yang boleh jelaskan, terima kasihla diucapkan.

Mengikut pemahaman sendiri, memandangkan pada tahun ini, hari raya dan kemerdekaan negara mungkin jatuh pada hari yang sama (eh betul ke)?. Jadi akan diperuntukkan satu hari lagi sebagai hari kelepasan . Maka seronoklah ye kita dapat extra cuti.

Kalau yang sekolah dapatla bercuti sekolah..
Bagi yang bekerja pun pasti happy diberi cuti ni.
Khabarnya bukan senang sesuatu cuti tu boleh diluluskan. Yang ni pun berdasarkan akta akta tertentu negara.

Selamat Bercuti ye..

3 comments:

Chegu Zubir said...

cuti3...suka3...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semua pon suka cuti...

kay_are said...

cuti cuti merdeka.. tapi kalau dah keje susah r nak cuti agaknye.. huu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...