Nak Souvenier best?

di bolehkan buka tudung anak saudara lelaki atau tdak 1

Panjang tak ayat tajuk ni.
Ini adalah susulan mereka yang cari tajuk tu.
Satu persoalan sama Ada boleh atau tidak Mencius tudung di harapan anak saudara?
Pernah juga post tentang entry tersebut di blog ni.
Tapi tak jumpa pula.
Dah menggodek dah entry - entry lepas tapi tak juga jumpa.
Ada kawan- kawan yang nak berkongsi link?
Dipersilakan wahai kawan- kawan yang budiman.

Nak buat entry simple - simple aja pun.. Ada yang nak baca ke?

3 comments:

Pijahh' de-Arr said...

boleh ke..?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ade jew membace...

Finie Ramos said...

Setahu sy, aurat tu haram bg golongan2 yg bukan muhrim iaitu golongan yg boleh d kahwini...klu rasa anak sedara tu bleh d kawin, maka haram la tu..

aurat ssama abg ipar tu klu xsilap aurat sementara dmna ia akan mjd haram apabila suami isteri itu brcerai..krna slagi mreka msih brkawin, adlah haram bgnya utk mengahwini abg iparnya.tp klu sy ttp jg la tutup aurat dklgan ipar2 llaki sy..

sy pn xla arif sgt, tp tu yg sy tau la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...