Nak Souvenier best?

Tahniah KFCM dan Elia Jejariruncing..


Mula -mula baca kat blog CikguDahlia.. Lepas tu bertandang sendiri ke blog si gadis yang telah menjadi tunangan jejaka bolasepak Malaya ni.. Elia kat jejariruncingdotblogspot.. Gambar ni pun diambil dari blog beliau. Betul kata DJ tu.. masa lepas si KFCM ni femes amous, Elia pun turut terkena tempiasnye.. Kakak Elia, Erin pun glamer juga!! Beruntung mereka.

Okela.. Sebelum apa-apa, nak ucapkan jutaan Tahniah pada mereka berdua. Dengan bertemakan Arabian, sangat cantik majlis yang diadakan. Sangat tertarik dengan rekaan kek yang menjadi hantaran pertunangan itu. Sorang dapat Apple Netbook, sorang dapat jersey.. Sangat unik kan?.. 

Semoga pertunangan ini membawa berkat dan tak sabar nak tengok mereka dijinjang pelamin kelak.. Kat mana agaknya majlis tu nanti?.. Stadium kot?.. Pasti yunik nanti. Sekarang ni macam macam konsep untuk majlis-majlis pertunangan dan perkahwinan kan? Kagum dengan perunding majlis yang sentiasa ada idea segar dari ladang bagi konsep-konsep perkahwinan terkini kan..

11 comments:

Puan Kutu said...

congrate pada pasangan itu!

Puan Kutu said...

congrate pada pasangan itu!

my-shopping2u said...

ramaila gadis yg frust.. hehe

nida husna said...

laaaa dah betunang rupanya

Peri PiA said...

suspend btl eilla update fasal tunang2 dia

Kakzakie said...

Bagus juga style pakai ihram, mana tahu lepas ini boleh buat umrah. Belajr dulu.... Patut Elia tutup semua aurat nampak biji mata saja baru ngam. Hehehe....

Syimama said...

pd dara2 kat luar sana...harap bersabar, moga jumpa kfcm yang lain n tahniah pada jari runcing..moga panjang jodoh.

Rozuan Ismail said...

congrats KFCM ngan elia!

Liza @ Adzriel AB said...

tema arabian..comelnya.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah2...

amirah said...

hehhe..ingatkan dh bertunang lama dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...