Nak Souvenier best?

Castrol Football Crazy. / Peminat Bola Sepak.

Ada skill tak?.. Skill apa?.. Skill untuk join Castrol Football Crazy Longest Kick.  Apakebende tu ye?.. Sebenarnya CASTROL ni tengah adakan contest. Untuk mereka yang berminat dan ada bakat. Pastinya dalam bidang bola sepak ni ye.
Cemane caranya..

Bukan susah pun.. Hanya memerlukan kawan-kawan untuk menggunakan kemahiran dalam menimang bola.. (erk.. adakah betul term tersebut.. ). Mula-mula setkan kamera untuk mode video berkualiti tinggi. (Perlu ingat hanya untuk 20 saat sahaja..) .

Bila dah set kan itu.. Kawan-kawan boleh mula kan aksi kawan-kawan tu dengan menmng bola dari belah kanan.. sukahati nak buat aksi macamana AKSI TERLAMPAU yang boleh diterima ye.. Kemudian passkan ke seblah kiri pula.. lakukan AKSI hebat anda.. tunjukkan kemahiran itu dalam 20 saat. Dan syarat penting haruslah TUBUH BADAN anda kelihatan semuanya dalam klip tersebut.

Nah.. dah siap satu vlog untuk CASTROL FOOTBALL CRAZY. jom join..

~Bagi peminat bola sepak.. masa ni la nak tunjuk skill.. kalau bertuah dapat hadiah gak la kan.. Untuk maklumat lanjut, cubala klik iklan kat 'kepala' blog ni ye.. Semoga berjaya kawan-kawan!!
~Belum join kontes ALL IN ONE?.. Silakan join.. jom jom..

2 comments:

Lagenda Teragung said...

sib baik aku kurang berbakat klu x comfirm aku join gak..haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

join2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...