Nak Souvenier best?

Kalau Takde Mood Apa Kawan-kawan buat ye?

Chop.. Sebelum meneruskan agenda nak kasi iklan sikit.. Siapa belum join kontes.. dipersilakan.. Untuk menghargai kawan- kawan semua..

Baiklah, elok diteruskan dengan topik hangat yang sedang panas mendidih dari kotak fikiran ini. Seperti yang ditulis sebagaimana kat atas tu.. Apakah yang kawan- kawan buat apabila tiada mood untuk membuat apa-apa aktiviti. Termasuklah aktiviti menulis blog atau dengan kata lain meng'update' entry. Tatkala hujung minggu bersamaan cuti persekolahan yang bermula, sudah pasti jadual akan penuh dengan aktiviti percutian atau kenduri kendara. Tapi, bagaimans pula bagi yang tiada apa untuk dilakukan seperti tuan blog ALL IN ONE ini.
Bagaimana agaknya kawan- kawan menjana mood supaya kembali meningkat? Cubala berkongsi sedikit sebanyak di sini. Bolehlah kiranya kumenumpang idea yang terjana tu.. Iyalah kan.. Bilamana ramai yang berfikir lagi elokla sesuatu cadangan mahupun idea. Pelbagai varian.

Kalau nak update blog pun takde mood.
Nak menonton rancangan rancangan ataubprogram kat media pun tidak berminat.
Nak makan pula? Dah kenyang...
Jom blogwalking nak tak? Siapa ada cadangan nak g blogwalking kat mana? Ingat nak menginteraktifkan.. Jom jom silakan..
Cadangan pertama?
Jom ke blog http://nurhafiz2009.blogspot.com.

Nak tambah followers tak? Cane ye.

3 comments:

Tulip Putih said...

tido..!!!!

Amzar Syazani said...

Menyanyi kuat2 ..! Hehehe

Mommy Fara said...

berblog pun kene ade komitmen yg tinggi kan? klu sekali takde mood nak berblog, adehh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...