Nak Souvenier best?

Komen Tentang GAJI MINIMUM.

~Apa? 3000 pun belum cukup?
Tapi kan.. kalau gaji besar, cara spend duit tu pun besar juga ek?
Gaji kecil.. spend pun kecil juga..
Betul ke tak betul pendapat ni..

RM3000 pun belum tentu nak cukup. :( mungkin sebab taraf hidup skrg makin tinggi.
 Ataupun sifat boros diri sendiri yg tak terkawal. Hehehe

6 comments:

eiela said...

gaji minimum nih pun ok jugak supaya majikan tak menindas pekerja dengan bagi gaji yang tak setimpal. taraf hidup yang semakin meningkat pun setuju jugak tuh, sometime depends on our location. Yang paling penting cara menggunakan tuh, kalau boros, gaji beribu riban pun tetap tak cukup jugak.

Latest Entri :
Pandangan : Nak Cepat Dapat Duit Melalui Blog?

nur said...

eiela.
betul eila, sangat setuju.. faktor pengurusan tu yang penting kan..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tgk pada selera gak la...

kay_are said...

manusie.. ratus ribu pun belum tentu cukup.. tu yang ade je kes rompak, bunuh n macam2 tu

aNaYaNa said...

gaji besar sume pun nak besar..doh tu..bila nk cukup duitnya..bersyukurlah apa yang ada disamping berusaha ke arah yang lebih baik..:)

amirah said...

dh memang sesuai la kalo nk buat cepat2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...