Nak Souvenier best?

“Money not a big thing. Apa yang penting,

~BETUL KE MONEY NOT BIG THING?..

Ditanya tentang kriteria lelaki idaman, Tasha memberitahu, duit bukan menjadi kriteria utama untuk dia memilih lelaki.
“Money not a big thing. Apa yang penting, dia hormat perempuan. Tasha akan tengok bagaimana dia layan mak dia. Dari situ, Tasha akan tahu lelaki itu orangnya bagaimana.
“Saya juga suka pada lelaki yang berdikari, kerja keras, ada agama dan bertanggungjawab,” katanya mengenai kriteria bakal suaminya itu nanti.
Sentiasa tidak betah duduk diam. Pelakon kacukan Australia-Melayu ini masih mahu menggali bakatnya dalam bidang penulisan puisi yang memang sudah sebati dengan dirinya.
Menurut Tasha, dia sememangnya minat menulis sejak di bangku sekolah lagi. Hanya kini, dia memberanikan diri menghasilkan dua buah buku yang turut mengandungi puisi serta cerita pendek mengenai kanak-kanak.
“Saya telah menghasilkan dua buah buku iaitu My Heart My Soul My Passion dan Puisi Indah Si Pari-Pari. Menerusi buku My Heart My Soul My Passion, saya telah mengumpul puisi-puisi yang saya hasilkan sejak umur 12 tahun lagi.
“Bagi Puisi Indah Si Pari-Pari pula, ia memuatkan puisi serta cerita pendek kanak-kanak,“ katanya yang meminati hasil penulisan Tim Burton, Dewi Lestari dan Pablo Ne ruda.

3 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akak takda bkt menulis..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bagus la jika mcm tue die...

kay_are said...

soalannye.. sape si tasha tu??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...