Nak Souvenier best?

Sara Ali / Nur Kasih The Movie.

Baru je selesai membaca kisah atau SINOPSIS NUR KASIH THE MOVIE ni. Memang penangan cerita ni kuat betul kan. Kalau yang update blog, pasti ada je tentang cerita ni.. Sebab apa?.. Sebab best la kot.

Penghargaan buat h-n-idot blogspot.com dengan entry yang menarik itu.. Kalau dah baca cerita tu mesti mau nengok kan?..  Kalau kawan-kawan lebih suka seprais.. boleh je baca .. tak rugi pun.. Lepas tu bila dah tengok bolehla buat kesimpulan sendiri kan?..

Haritu ada menonton kat tv.. bukan cerita NUR KASIH THE MOVIE, tapi rancangan bual bicara MHI kot. Masa Hari Wesak tu.. Ada wartawan yang dijemput untuk komen cerita NKTM NI.. Katanya dia suka lakonan Sara Ali ni.. Siapa Sara Ali?.. Mengikut info dari blog h-n-i tu, gambar kat atas tu la Sara Ali. Berbakat ke dia?.. Tak sabar nak menontonnya.. Jom..

Lagi seorang, selain Muhsin, yang dapat pujian adalah Munif.. Tak tau siapa.. Boleh bagi info tak?

~Melayan lagu NKTM ni, best juga ye.. Dah lama tak layan lagu nyanyian Yassin.. Dulu, masa nama memuncak, memang banyak lagunya yang memikat hati.. Betulke OST NKTM ni Tiz Zaqyah yang nyayi ye?

2 comments:

missamy said...

sara ali blakon best . dye ad gak dlm filem penunggu istana . munif pun best . dyeowg dua jadi remaja bermasalah dkt ibu kota . sume pelakon dlm cite nur kasih the movie ny sume best best :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xsempat nak tgk la...
kerja2...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...