Nak Souvenier best?

Hidup Bagai Roda.. Kini Dia Dibawah..

~Dah tiba masa.. kena berundur juga.. kalau tak letak jawatan awal-awal.. kenala pecat...

LONDON - Chelsea telah memecat pengurus pasukan itu, Carlo Ancelotti awal pagi semalam.
Chelsea mengambil keputusan untuk memecat Ancelotti selepas penggendali dari Itali itu gagal membantu skuad The Blues memenangi sebarang gelaran musim ini.
Andre Villas-Boas yang membawa Porto menjuarai Liga Europa dan Liga Portugal dianggap calon pilihan untuk menggantikan tempat Ancelotti itu.
Turut dikaitkan ialah bekas pengurus Chelsea, Jose Mourinho yang kini merupakan jurulatih Real Madrid dan pengurus Turki, Guus Hiddink.
Pada aksi terakhir Liga Perdana England awal pagi semalam, Chelsea tewas 0-1 kepada Everton untuk menamatkan saingan musim ini di tempat kedua selepas ketinggalan sembilan mata di belakang Manchester United.
Dengan pemecatan Ancelotti itu, Chelsea sudah pun mempunyai seramai tujuh orang pengurus sejak hartawan Rusia, Roman Abramovich mengambil alih kelab London itu pada 2003.
"Chelsea dengan ini mengesahkan bahawa Ancelotti telah pun berpisah dengan kelab ini pada hari ini (semalam)," menurut satu kenyataan di laman web rasmi Chelsea kira-kira dua jam selepas tamat pertemuan dengan Everton itu.
"Pemilik kelab dan juga ahli lembaga pengarah mengucapkan terima kasih kepada Ancelotti di atas sumbangan dan pencapaiannya sejak memegang jawatan pengurus pada Julai 2009.

4 comments:

salina sayang said...

pecat jugak akhirnye...haha

naseb baik saya ni kipassusahmati champion man utd'
GGMU.hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

manager chelsea naseb same jew ngan shitty...

kay_are said...

yang peliknye.. torres yang x wat gol pape lagi still kekal kat situ.. ish ish

Mommy Fara said...

nak tgu, abramovich smpi bile ley kekal jdk pemilik chelsea. asik nak buang org je...hikhikhikhikhik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...