Nak Souvenier best?

Tak lama je lagi..

Apekebendenye eh jang?
Buat pengetahuan semua, 2 minggu yang lalu tuan blog ALL IN ONE ni ada menganjurkan satu giveaway. TerimaKasih buat semua yang sudi menjayakan. Terima kasih atas kesungguhan kawan-kawan yang budiman. Jadi, tidak lama lagi akan diumumkan siapakah bakal pemenang. Sila tunggu dan lihat. Sebenarnya ini adalah salah satu cara nak menghargai rakan- rakan yang sudi mengunjungi blog ALL IN ONE yang tidak seberapa ini.

Kata orang rezeki tu elok dikongsi- kongsi jika ada yang terlebih sudah.. Hasil pendapatan berblogging secara suka-suka ni maka adalah sedikit yang boleh dikongsi di sini. Harap ganjaran tak seberapa ni bisa membuat kawan yang bertuah nanti tersenyum.. Bak kata idola femes emes MAMA ZHARFAN: siapa taknak benda free kan..

Agaknya siapakah yang bakal menjadi bertuah nanti.. Ada sesiapa nak undi tak? Atau cadangan lain.. Secara cabutan bertuah?.. Nak guna random ke nak buat manual? Silalah mengundi.. Atau sesiapa ada idea BAIKPUNYE?..
Undi jangan tak undi..

MENTOR?

3 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

dah akhir yer.....

Wassalam

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sape yg bertuah badan tue...

diana II said...

gna je random.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...