Nak Souvenier best?

Harga gula naik lagi..

Salam siaran waktu malam.
Sebelum masuk beradu, nak juga bercerita lagi.
Tadi kat twitter the star Ada kisah gula naik harga lagi.
Mula - mula start dengan minyak..
Sekarang ni gula pula kan?
Lepas ni pasti harga minuman Akan bertambah.

Gaji pekerja tetap takat tu juga.
Tak kira awam/ swasta.. Pekerja p&p atau sokongan..
Semuanya pasti terkesan dengan kebaikannya harga barangan ni.
Pernah terbaca tentang kos tambahan purata meningkat sebanyak rm500.

Nak komen banyak- banyak pun tak larat..
Harga barang tetap Akan naik.
Pembeli tetap Akan beli juga..

Sama je kaesahnya...

8 comments:

Rozuan Ismail said...

ini mesti sebab harga minyak petrol naik ari tuh.asyik naik je.bila nak turun ni

waN Mohd Salim said...

perghhhhhhhhh ni ape daaaaaaaaaaaa asik naik je

harrazdani said...

esok akan ada artikel2 di paper arus perdana agar kurangkan gula dalam makanan...hahahahah...

baincardin said...

Ada lagi harga brg nak naik ni...:(

zacky ~786~ said...

hadoii

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

standard...

Fitri Senin said...

Harga gula naik 20sen..

toyolkiut said...

esok2 garam pulak naik harga..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...