Nak Souvenier best?

Serangan rangkaian dan malware...

~Jom tambah pengetahuan.

Kaspersky Mobile Security 9 dapat membantu melindungi telefon pintar pengguna daripada serangan rangkaian dan malware. Ia boleh melakukan pelbagai perlindungan termasuk mengimbas antimalware, menghalang rangkaian berbahaya, mengemaskinikan secara automatik dan banyak lagi.
Kalkuhl menambah, sistem penyelesaian keselamatan mudah alih itu turut menawarkan proses untuk mengaburkan maklumat fail, data, imej dan banyak lagi supaya tidak dapat dibaca tanpa pengetahuan pengguna.
Katanya lagi, ia tentu sekali amat berguna apabila berlaku kecurian atau pun kehilangan telefon mereka. Terdapat juga Sistem Penentu Kedudukan Global (GPS) yang terbina dalam untuk membantu memainkan peranan apabila pengguna boleh mengetahui lokasi telefon pintar mereka.
Selain daripada itu, Kaspersky Mobile Security 9 turut didatangkan dengan fungsi terbaru dalam melindungi data peribadi. Pengguna hanya perlu menekan butang peribadi dan segala data tidak dapat dilihat oleh orang lain selain pengguna telefon pintar itu.
Ia juga dapat membantu ibu bapa memantau gerak-geri anak mereka apabila boleh menyekat panggilan, khidmat pesanan ringkat (SMS) malah, mengetahui kedudukan dengan menggunakan carian GPS.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...