Nak Souvenier best?

NUR KASIH THE MOVIE.

Salam siaran buat kawan-kawan.
Aduhai.. (Ini bukan mengeluh.tapi mengenang nasib).
Kenapa la agak susah untuk sign in blogger.com pada hari ini.
Kawan-kawan ada masalah tak untuk online harini?. Ada antara kawan-kawan 
yang tahu kenapa terjadinya hal yang sebegini?..

Daripada berkobar-kobar mood untuk mengupdate blog.. terus ke laut jadinya.
Adakah ini masalah dengan BLOGSPOT sendiri atau line internet?. 
Jawab le.. jawable.. tolongla jawab..

Lalu, nak blogwalking pun dah terbantut.. Tapi, akan diusahakan juga untuk menjauhkan perjalanan ke blog Kawan-kawan.. Ada yang sudi menjemput ke blog ke?.

Tunggu.. akan tiba jua jejak tuanblog ALL IN ONE ini ke blog kawan-kawan yang budiman semua.. Atau masing-masing tengah syok melayan DEMAM MOVIE NUR KASIH?

Siapa dah tonton NURKASIH THE MOVIE?.. Story la sikit.. Jalan ceritanya sama tak dengan yang drama tu?.. Tak sabar nak menontonnya.. Bila agaknya tu.. Ada yang sudi nak belanja ke? Jom..

Sat lagi nak g korek-korek sinopsis NURKASIH THE MOVIE. Haritu dah buat entry dah.. Mari kita CANGKUL kembali entry-entry sudah..

SIAPA YANG BELUM JOIN KONTES.. CEPAT2 SEBELUM TERLAMBAT!

7 comments:

atty's said...

bagi kty ..kty lagi suka drama dr filem.tp ending i like.

Cik Kyla said...

klu cerita tak de feel la.. kena tgk dlu.. ekeke..

cerita tu byk flashback.. tp terbaik :)

Gieyana said...

not bad gak citer dier..nk tau details meh jejaki blog nie..

http://h-n-i.blogspot.com/2011/05/apa-kata-aku-pasal-nur-kasih-movie-yang.html

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xade peluang menonton lagi...

Mommy Fara said...

tatau pun cite nurkasih....name awek tu nurkasih ke? =p

amirah said...

tak tgk lagi, so takleh citer

Far8 budak baik said...

baik tak payahhh
tgk tak best langsung..
hahahaha =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...