Nak Souvenier best?

Jang Wooyoung.

~Inilah rupa Jang Wooyoung.
SALAH seorang ahli kumpulan popular Korea, 2PM, Jang Wooyoung. berjaya mengalahkan topik tentang perkahwinan diraja Putera William dan Kate Middleton di laman sosial Twitter.
Dia yang menyambut ulangtahun yang ke 23 iaitu dilahirkan pada 30 April 1989 ini mendapat ucapan sempena hari lahirnya daripada peminat seluruh dunia.
Biarpun sudah berusia 23 tahun, namun ramai peminat-peminat yang mahukan dia sentiasa kekal dalam usia muda remaja.

~Memang KPOP ni dah jadi fenomena di kalangan peminat muzik korea di Malaysia. Semakin ramai peminat. Dan ada pula ye kumpulan ala-ala KPOP yang ditubuhkan di Malaysia dan juga Indonesia. Layan KPOP?.. Hurmm.. Boleh tahan la.. Takdela tak suka.. Pernah tengok video klip mereka yang menyegarkan. Bukanlah biasa-biasa sahaja.. Tapi ada kelainan.

Kalau diminta menyenaraikan cerita atau lagu Korea.. mungkin agak susah la.. Sebab layan yang kat TV je pun. Dan disebabkan kekangan waktu.. tak bolehla nak setia kan..

Industri tempatan?.. Siapa nak sokong kalau bukan kita sendiri?.. Sokong jangan tak sokong..

4 comments:

biha a.k.a PETOM said...

Jang wooyoung ke yg blakon sbgai jason dlm drama dream high tu? hehehe..tau x?

Pijahh' de-Arr said...

skit perut tngok m-pop.di malysia..

=p~~

Pijahh' de-Arr said...
This comment has been removed by the author.
leeza said...

suka2..dy lah jason :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...