Nak Souvenier best?

Perlu Ke Pengomen Tegar?

Siapa bilang tak perlu?
Perlu lah kan?

Teringin sangat nak jadi Pengomen Tegar.
Apa kelebihannya?
Ce pikir ce pikir...
Mesti la Ada kebaikannya..
Orang Akan recognise Pengomen tersebut.
Pengomen Tegar ni boleh ke disahkan dengan kaki blogwalker Tegar?

Mungkin boleh.. Mungkin tidak sama.
Kalau Ada yang perasan siapakah Pengomen Tegar blog ALL IN ONE ni?
Ce jawab
Ce jawab..

9 comments:

Rozuan Ismail said...

baru kita tahu siapa sebenarnya org yg setia baca blog kita.lainlah kalau dia tu silent reader.

Khairil said...

selalu komen di blog orang tapi orang jarang komen balik..huhu

Aimifiqa said...

yup. perlu2.hee :)

Peri PiA said...

teringin juge :)

Kay Masingan said...

sangat baik jika ada orang yang selalu komen post kita. lebih-lebih lagi bila pengomen itu memberikan komen yang berkaitan dengan entry tersebut. memberi pendapat dan pandangan, sangat baik. itu menampakkan bahawa pengomen tersebut sememagnya membaca dan berusaha untuk memahami apa yang kita tulis. saya memerlukan pengomen begitu.

idea elakkan bankrap?

Citarasa Rinduan said...

Nur.. kak ayu setuju dgn entry nie..

suka bila sahabat komen dan kita bergelar top komentar

zacky ~786~ said...

btol tu~ baru la kita leh tahu.. sape bace blog kita sllu kn..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best sape ade pengomen tegar..

amirah said...

barula kita tau blog kita dibaca org yg nak kenal kita..heh..pegomen tegar nur? meniti senja ni la kan kan kan..akak dh perasan dah..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...