Nak Souvenier best?

YEAY. Harga Minyak Naik Lagi.

Gembira?
Duka?
Itulah kehidupan.. Nak tak nak kena teruskan: View life in positive ways ye kawan-kawan.

Apa tugas harini?
Dah senaraikan ye?..
Atau pakai hentam keromo ye?..

Perancangan tu penting ye kawan-kawan.
Nak pergi shopping pun kena ada perancangannya.
Apa perancangan nak g shopping?
- kat mana nak shopping?
-nak beli apa?
-nak beli berapa banyak?
-dan yang penting.. nak bawa wang banyak mana?

Kalau kad kredit- tak risaule kan sebab mana-mana boleh swipe.. lepas tu tunggu bil je la.. lepas tu melopong.. hehe.. Ok kawan-kawan- belanje berhemah! Jaga diri!

7 comments:

Miecyber said...

Rakyat Malaysia di tindas kerajaan sendiri...


Zaman Kegemilangan Islam

Peri PiA said...

tak terkata

Ardini Humaira said...

pasni nak kua kena pk dulu... beli beskal tak yah kua jejauh kua dekat2 je nak beli pape.. kua jauh2 sebulan skali. miahaha :p <--- dasar orang kedekut nak isi minyak

iniialahaku said...

ni salah satu kempen alam sekitar kerajaan malaysia

ArELeEz said...

jom naik basikal! la3..

baincardin said...

naik lagi laa harga barang...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

suka sgt2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...