Nak Souvenier best?

Kenapa Perlu Mengundi...?

Ce jawab ce jawab..
Selamat Mengundi bagi yang layak.

Sekarang hampir semua benda perlukan undi. Macam rancangan reality Akademi Fantasia tu pun perlukan undi. Jadi, mengundi tu dah macam perkara biasa la kan.

Macam dalam kelas pun,waktu nak pilih ketua atau wakil kelas, pastinya dipilih calon terlebih dahulu. Kemudian dari calon-calon itu akan diundi untuk menentukan siapa yang berjaya. Bagi calon yang tak berjaya , ada kemungkinan dapat jawatan-jawatan lain.

Siapa nak undi blog ALL IN ONE ni kalau tetiba dapat pencalonan.. (versi: verangan).

15 comments:

cucu umie said...

kalau melalui undi barulah adil gitu..xakan berlku pencbulan undi!! (tpy kdng2 tak juga).. yg pntg bab undi ini adlh untuk mendpt keadilan

Mommy Fara said...

tak nak mengundi, tp bile parti tu menang...mulelah kate pengundi hantu....

mcm ne tu?

ArELeEz said...

sbb kita kan negara demokrasi..

zacky ~786~ said...

sbb undi baik tok kesihatan

amirah said...

akak undi...hehe

kinN~ said...

saya akan undi! hehe. ;)

feel free to visit, SELAMAT HARI GURU

hafiz said...

Undilah..tuan dan puan..hehe

azila said...

selamat mengundiiiiii:)

wahida said...

tak pernah pegi mengundi walau umur dah layak sgt...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xernah mengundi lagi...
hehehe...

Kakzakie said...

Kalau betul apa salahnya, cuma kakak selalu tertinggal. Baca yg tertinggal tapi tak tinggalkan jejak. Macam N3 tentang malware buat kakak baru hari ini kakak baru baca hari ini.

Thanks so much Nur...

Ardini Humaira said...

Goodluck :)

Anonymous said...

At this time it looks like Movable Type is the best blogging platform out there right now.
(from what I've read) Is that what you're using on your blog?


Feel free to visit my weblog; hotmail correo gratis crear

Anonymous said...

Hey There. I found your blog using msn. This is a very smartly
written article. I will make sure to bookmark it and come
back to learn more of your helpful information.
Thanks for the post. I'll definitely comeback.

Also visit my site - www.lataperiadejosemaria.com

Anonymous said...

Hello there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization?
I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing
very good results. If you know of any please share.
Thanks!

Feel free to surf to my web page jerrydelaneyphotography.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...