Nak Souvenier best?

Garena. / Apa Tu?

Pasti yang dah tahu tertawa bila timbul persoalan ini..
Yang belum tahu?.. Meh sama-sama kongsi pengetahuan..
Pengetahuan je la...
Kata orang tak tahu bertanya.. Kalau malu sesat la jalan.. Kalau guna GPS pun boleh sesat tau.. Last-last kena tanya orag juga akhirnya.. Buat segan kampeni aje.. Hehe.. Malu tanya orang tepi jalan (bahaya juga ada..), telefon tuan rumah yang nak dkunjungi untuk bagi direction..

Arena game ni berkembang begitu pesat kan.. Selari dengan kecanggihan teknologinya.. Oh ye.. Informasi dalam English.. Kalau kurang faham, kena translate sendiri a ye.. Takpun minta tolong Abuya Hayat yang terjemahkan sebab beliau hebat juga dalam proses terjemahan ni..

Nak tahu lebih lanjut: www.sg.arena.com. Singapore mali.. (teringin nak p Singapore.. jom pegi.. dalam mimpi aja la..)

Garena is an E-Sports publishing company that supports, maintains and promotes various games from different game developers. Based in Singapore, the company has expanded its operations in the South East Asia region, including TaiwanMalaysiaVietnam and thePhilippines.[1] The company also supports and organizes various leagues & tournaments which are played on many of its supported games, such as DotA, BlackShot, League of Legends, andHeroes of Newerth. -wiki.


5 comments:

zacky ~786~ said...

nie depa wt men DOTa.. huhu

Mommy Fara said...

ish, mcm2...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kenal sesangat...
hehehe...

Mohd Zakwan said...

Garena ni Zakwan buat untuk maen dota, blackshot dan lain2.hehhe

:D

singgah2 la Blog Zakwan yee

Joe_eL said...

bro kenapa aku tak dapat nak follow blog ko..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...