Nak Souvenier best?

Percuma dan boleh ditonton oleh orang ramai

~Khas untuk ibu-ibu mengandung ataupun bagus juga untuk bakal2 bapa ni kan.. Selamat Belajar..


BAGI wanita yang baru menempuh alam kehamilan, mereka mungkin tidak mengetahui bahawa selepas minggu ke-20, si ibu mungkin sudah boleh merasai tendangan pertama bayi.
Tidak lama selepas itu, bayi dalam kandungan boleh bertindak balas terhadap suara dan rangsangan fizikal seperti ketukan jari pada perut.
Demikian antara maklumat berguna yang terkandung dalam sebuah dokumentari khusus buat ibu hamil Friso Miracle of Love. Ia memuatkan informasi dalam talian untuk semua ibu hamil yang dilancarkan oleh Friso jenama terkemuka dalam nutrisi tenusu baru-baru ini.
Program yang terdiri daripada dua komponen utama iaitu sebuah dokumentari selama 40 minit dan sembilan episod web secara dalam talian berpotensi mengubah cara ibu-ibu hamil membuat persiapan kelahiran si kecil.
Ia merupakan panduan kehamilan lengkap terbitan tempatan berbentuk dalam talian yang pertama dengan sokongan daripada para profesional dalam bidang kesihatan.
Pengarah Pemasaran FrieslandCampina Malaysia, Rahul Colaco memberitahu, panduan yang disediakan itu adalah secara percuma dan boleh ditonton oleh orang ramai.
Dokumentari dan panduan kehamilan itu akan dimuat naik untuk ditonton secara percuma mulai 6 Mei lalu di www.growinguptogether.com.my

3 comments:

amirah said...

wow interestingg..

Mrs. Farhan said...

bestnye. nak tgk la. =P

mamaqari said...

thanks for sharing=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...