Nak Souvenier best?

Buffered Earning dah hilang.. Macamana nak dapatkan Yang Baru?

Ada petua atau tips tak untuk dapatkan Buffered Earning yang baru?.. Semua.. eh actually BE yang satu duk berjasa tu pun dah merajuk.. Dah menjadi ME.. Huhu.. Makanya.. macamana nak rujuk kembali.. Seronok bila ada Buffered Earning ni tau.. My Incik Nuffnang.. bagi la satu lagi BE kat blog ciput ni.. Harapnya nanti Nuffnang akan pilih la blog ALL IN ONE ni.. bagi satu pun takpe.. Dari beratus ribu blog yang ada kan.. bolehle bagi satu ye en Nuffnang..

Siapa suke makan?.. Silala join perlumbaan Asia ni.. klik la gambau tu..

Lumayan tau hadiahnya.. Kalau tak dapat main prize pun, ada 60 peserta terpilih yang boleh dapat goodie bag.. Kalau sesiapa yang layak/minat.. join jgn tak join. Nuffnang pun ada organize beberapa contest lagi.. silakan

9 comments:

Rozuan Ismail said...

kena wat akad nikah baru la kalau nk rujuk BE balik..huhu

MiYOKO TACHIBANA said...

bestnye..tak penah dpt BE lg..huhu

Peri PiA said...

pia pon dah xde BE sob sob

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

saya baru dlm blog ni tak tahu apa lagi..he he

Wassalam

AMMAR YASIR said...

Jampi-jampi skit... datang lah BE tu..hehehe

amirah said...

nur bertuah jugak dpt..akak ni harammm tkde

nur said...

jampi: puh kanan puh kiri.. mari mari BE kesini.. ha.. jadi tak?

PuanBee said...

seru kuat2 hihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xrajin join2 semua nieh...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...