Nak Souvenier best?

FACEBOOK Tidak Ditutup / ALL IN ONE

Betulke Facebook tak akan ditutup? Boleh caye ke?.. Percaya la.. Memang takkan ditutupl.. Dah kecoh satu dunia si Mark tu takkan tutup Facebook pada 15 March ni.. Ramai yang dah tahu kan..

Entry ni kedengaran tertinggal keretapi la gamaknya.. Eh MRT ye?.. Bukan saja meninggalkan keretapi tu.. Disebabkan ada juga menyebarkan berita Facebook akan ditutup beberapa hari lepas, maka entry ini juge adalah untuk membetulkan kembali.. Kesimpulannya Facebook tidak akan ditutup.. Betul.. Tak caya tanya si DIA.

Bukan apa cuma takut takut la ada orang yang baca tentang berita haritu tentang Facebook akan ditutup tu, lepas tu terus percaya, (mungkin sebab orang tu hanya baca blog ni je ke..nada perasan).. Oleh itu untuk menjernihkan keadaan yang keruh itu, diumumkan sekali lagi bahawa Facebook tidak akan ditutup.. (sumber yang boleh dipercayai_)

7 comments:

Peri PiA said...

keliru..

sehari selps b'day pia kalo btl dia nak ttp FB hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xtutup la...

apezs shah said...

salam..

saya mmg dah baca hal ni..
mmg tak ditutup. saya ada baca kat Online CNN. Mark dah berikan keterangan pon, derang je suka wat gempaq laa.. haish terukkan..;)

JUNKO-EL-HIDA said...

Salam perkenalan..Thanks melawat blog saya..Hope selalu2 komen nanti k?..Emm pada pdpt saya mereka xkn sama sekali tutup FB..Senang dan mudah jer prinsip duit..Sesiapa pun xkn lepaskn peluang menjana duit walau dia dah kaya mcm mne skali pun..So kalo dah banyak duit untuk per dia ttup kan?..Then one more thing..Kalo dia nk tutup bek dia jual kt yahoo ker myspace ker ape ker sbb site FB nie pernah dibida mencecah berbillion ringgit..Itu pdpt saya..

|| NaFiRaa || said...

x jadik tutup eh.. ade gak dengar pasal FB nak tutup.. tapi cam tak logik jek nak tutup kan~

AMMAR YASIR said...

Yahooo..bestnya fb x tutup

Rozuan Ismail said...

x de maknanya dia nak tutup..dia x sebodoh itu nak tutup cm tu je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...