Nak Souvenier best?

Susulan Pesawat Air Asia Terbabas / Air Asia Online

~Sumber Kosmo

Bagusla, cepat tindakan DCA menyiasat tu kan.. Kejadian kejadian macam ni memang membimbangkan.. Apatah lagi bagi mereka yang selalu kene naik kapalterbang ni. Dan Air Asia adalah perkhidmatan tambang murah yang terkenal.. Sejak ada Air Asia ni memang semua orang pun mampu terbang kan?.. Ada ke yang belum pernah naik kapalterbang?.. Yang dah naik kapalterbang tu apa rasanya.. share sikit pengalaman dengan kawan kawan pembaca blog ALL IN ONE

Lagi senang sebab boleh tempah melalui Air Asia online kan!!

KUALA LUMPUR – Pesawat Airbus A320 milik AirAsia yang terbabas ketika mendarat di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching (LTAK), Sarawak ketika hujan lebat Isnin lalu telah dialihkan dari landasan pagi semalam.

Ketua Pengarah Jabatan Penerbangan Awam Malaysia (DCA), Datuk Azharuddin Abdul Rahman berkata, pesawat itu kini ditempatkan di satu kawasan khas di kawasan LTAK bagi membolehkan pesawat lain melakukan pendaratan.

Menurut beliau, pihaknya telah menghantar tiga pegawai DCA ke Kuching dan memulakan siasatan di kawasan kejadian bagi mengenal pasti punca kejadian itu.

Namun, beliau enggan mendedahkan penemuan awal hasil siasatan DCA semalam.

6 comments:

Peri PiA said...

kena cpt bertindak,jaga name baik AA

now every one can fly

lemolemo said...

emm2.. betol tu.. takut orang ilang kepercayaan kat A.A lak..

Mat Ganu said...

tak pernah naek pun lagi...huhu

Miecyber said...

Pernah naik MAS tetapi tak pernah naik Air Asia..


Tahap kesihatan dan kepantasan berjalan

Ina said...

kiter pun tak penah naik air asia lagi..baru nak try dah jadik gini...MAS pun dulu ada sekali..ada masalah technical...buat uturn...suspen oooooo

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpernah naek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...