Nak Souvenier best?

MEREKA KATA ..

Pengumuman pengumuman.. Bloggers yang nak join segmen BA ni.. sila ikut format ni.. TERUTAMA YANG BARU BARU DAN NAK KENAL KAWAN BARU..
  1. Letak header blog BEN ASHAARI sebagai trademark ..
  2. Tajuk MEREKA KATA .. dan linkkan ke entri ini ..
  3. Berikan kata kata aluan buat rakan blogger anda yang bakal melawat blog anda .. TIDAK KURANG dari 100 patah perkataan ..
  4. Tinggalkan url entri anda ruangan komen ini ..



Selamat datang kepada semua kawan kawan.. Tak kira yang baru atau yang dah selalu menjengah.. Blog ALL IN ONE ini mengalu alukan kedatangan semua.. Kali pertama datang sini?.. Salam perkenalan dihulurkan.. Dah berkali kali datang?.. (dah jemu ke?.. harap harap belum la ye..) Terima kasih banyak banyak atas sokongan anda semua.. terutamanya rakan rakan yang selalu bertegur sapa.. WAlaupun hanya di Alam Maya.. tapi rasa seolah dekat aja kan.. Semoga dapat berkongsi info info yang dirasakan menarik dari blog penulis blog ALL IN ONE ini..

dan terima kasih buat penaja segmen ini.. tak lain tak bukan: BEN ASHAARI

11 comments:

zacky ~786~ said...

selamat2.. selamat pg gak.. :D

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

salam ziarah

Wassalam

azzey said...

nur: sama2lah kita menjoinkan diri ye nur...:)

azzey said...

nur: saya tag nur untuk GA ni >>>

http://azzeyatin.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

Lelaki Ini said...

besh2!

Lulu caldina said...

Betul ke blogger terkaya di malaysia? ngee

Shahazrin said...

kayanya....

K.I.S.S said...

tumpang lalu ye :)

Silent Thinker said...

tahniah2@!
blooger terkaya~

Ibnu Jasmie said...

haha.. aduh.. sakit pinggang..

IRFAN EFFENDY said...

salam u all.
come on visit my blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...