Nak Souvenier best?

Tak Minat Manchester United!!!

Siapa yang tak minat Man United?.. Tahu siapa?.. Ceroila.. Lulu Caldina pun..
LONDON – Alex Ferguson mahukan pemain Manchester United menutup saingan Liga Perdana England musim ini dengan bergaya iaitu menewaskan Arsenal dan Chelsea.
Jika berjaya direalisasikan, ia akan memberi jaminan kepada mereka untuk bergelar juara musim ini.
Ferguson mula berang setelah mendengar kritikan bahawa skuad United ketika ini tidak sehebat sebelumnya meskipun mereka bakal menjulang gelaran liga ke-19 dan juga mara ke final Liga Juara-Juara.
Pengurus United itu telah mengarahkan pemainnya supaya membuktikan kualiti sebenar dengan menewaskan pencabar terdekat, Arsenal dan Chelsea dalam dua perlawanan selepas ini bagi membuktikan bahawa mereka sebenarnya adalah pasukan juara.
“Kami mahu memenangi dua perlawanan selepas ini,” kata Ferguson.
“Ramai yang bercakap bahawa Arsenal mungkin ada peluang menewaskan kami dan menjuarai liga manakala Chelsea juga akan menang ke atas kami di Old Trafford dan memenangi liga ini.

6 comments:

Rozuan Ismail said...

lulu caldina pon tak minat MU?huhu

Amzar Syazani said...

yeahh !! Go the blues .. Kite bako je Setan Merah (Red Devil) tu .. hahah

zacky ~786~ said...

livepool !! yeah !!

syaza nazura. said...

ARSENALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!

LOL :DD Malam ni kena tengok!!! :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

infiniti % xminat...
hahaha..
hate scum...

faryzh said...

kahkahkah.
macam ape daa..
biasalah akan ade je yg dengki bile seseorang tu bjaya.got it?
aku tak suke liverpool sebab asyik kalah.aku tak suke chelsea dan arsenal jgk.aku suke man u!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...