Nak Souvenier best?

Apa Itu Buffered Earning



Diambil dari Nuffnang

Bagi kempen MCPM (Metered CPM)
  • Pengiklan akan membeli sejumlah set bilangan pengunjung unik daripada blog anda untuk memaparkan iklan mereka dalam tempoh minggu tertentu.
  • Jumlah pendapatan yang anda perolehi akan disimpan sebagai Pendapatan Terumpuk sementara kempen itu berjalan sehingga ia mencapai bilangan unik yang dibeli pengiklan daripada blog anda. Setelah blog anda selesai memberikan jumlah unik yang dikehendaki, pendapatan anda akan dikredit masuk ke dalam Pendapatan Semasa anda.
Buat Cik Reena Tan.. harap dapat menjawab le persoalan.. Kalau cik reena google.. mungkin banyak lagi link.. Sekadar membantu apa yang tahu.. Boleh visit website www.nuffnang.com.my. Banyak lagi boeh tau kat situ..

Kalau secara penerangan 'kasar'nya.. Kalau dapat Buffered Earning ni memang seronok sikitla sebab hari hari boleh cek nuffnang earning tu.. Kalau blog kita ramai pembaca mungkin lebih best la nak tengok earning tu.. Kalau iklan biasa je mungkin seminggu sekali boleh cek earnings tu...
Bagi blog ALL IN ONE pernah la dapat tapi sekarang dah tak melekat.. Nak bagi peluang kat org lain pula.. Make sure dah letak iklan Nuffnang ye kawan kawan..

12 comments:

areteacar said...

nape x melekat? apa yg x melekat? x fhm..

ardinihumaira said...

dni dulu blur2 gak tentang ni. sies susah nak paham kan memula hehe

Atsuko Ichirou said...

oke nadik2...
silalah klik iklan yg ade kat blog akak ea...
hihiii

Cik Reena Tan said...

ngee~ maceh sgt2..
act blog reena bru dapat BE..
yay~!

Miecyber said...

Maklumat yang sangat berguna ..Thankss...

Jepun Vs Melayu

salykin sobry said...

xphm jugak??ajar mcik dr mula..cek kat earning rm0.00..huhu

Rozuan Ismail said...

setakat ni wan pon ada la jugak nuffnang BE tu..berbaloi la jugak kan..x sangka dpt byk cm tu..

Sharinginfoz said...

kalau dapat BE memang seronoknya

ummiarissa said...

saya baru je tanya adik saya pasal BE ni..mujur ada lagi penerangan berkenaan ni..

Mama Zharfan said...

me pun ada satu jer BE now, kalau BE tu jd ME, jd zerolah BE , unless dpt BE baru..aisehh...
moga2 blog u ni akan dpt BE baru gak soon..Amiin

Lulu caldina said...

suka baca entry nuff...yeah

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

klik2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...