Nak Souvenier best?

Gambar Rumah Baru Mark Pengasas Facebook

Orang yang kaya raya ni pun pilih cara yang sederhana untuk hidup. Dan amat tak faham kalau yang tak berapa nak kaya tu 'hidup bergaya', lepas tu berlagak pula tu.. Manusia, macam macam karenahnya..

Jangan le berpegang pada slogan 'biar papa asal bergaya'

Untungla jadi Mark ni ye.. Dengan Facebook aje dah dapat jadi individu terkaya..


SEBUAH kereta Honda Acura berwarna merah milik Mark Zuckerberg (kiri) diletakkan di rumah sewanya di Palo Alto, California baru-baru ini.

6 comments:

mOoN said...

juz can say 'WOW!!'

Ujang9897 said...

hurm...kan best die bagi aku rm10k sebulan..hee

kak ina kl (1) said...

bagus kan tak berlagak..daripada berlagak pakai branded tapi guna kad kredit.

dulu pun tak pandai gak nak print kat pc ..skrg ni dah terror dah..

Zue said...

dia ni mmg pandai system ke sampai ley wat system fb?

Sasa Al-Sharif said...

nmpk selamba ja. mungkin dia jenis tak minat kebendaan melainkan hobinya dalam dunia siber

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

simple...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...