Nak Souvenier best?

Pengetua AF9 Ahmad Dhani/ Persenda Ayah Aznil Nawawi Pengacara AF9

Harini keluar awal pagi.. terbeli newspaper.. Dah lama tak beli kan.. Jadi nak le merasai rasa membelek helaian suratkhabar tu.. Nikmat membelek dan nak tengok cepat cepat.. Biasanya round pertama: tengok gambar dan tajuk menarik,
Bila round kedua barula baca berita berita lain... (ada ke yang wat camni gak?..)

Dalam paper metro tu adala berita tentang bakal Pengetua AF9. Rupanya Ahmad Dhani ni tercalon ye? Taksangka pula.. Tapi nampak gayanya ada halangan la.. Kalau bukan Ahmad Dhani jadi Pengetua AF9, siapala yang bakal memegang tanggungjawab tu.. David Teo?.. Hehe.. Pasni semua bintang AF9 boleh jadi pelakon filim gitu...

AF9 bakal menyaksikan Aznil Nawawi jadi pengacara?.. Kalau betulla AF9 ni yang terakhir, rasanya memang best la kalau Aznil Nawawi mengacara.. Semua suke dia kan.. Kalau budak budak tu.. Laaagila suke , tengok aje Tom Tom Bak tu.. hehe..

Pastu masa blogwalking, banyak la juga jumpe post/ entry tentang lawak oleh Zizan tentnag ayah Aznil Nawawi ni.. Mungkin bukan niat Zizan kot.. Tapi, itula kan,, kita nak buat lawak pun kene bertempat.. Tapi harap harap Zizan lebih berhati hati la pasni.. Semoga imej bersihnya kekal bersih.. Dan dengar khabar Nabil da ada gefren baru.. Cun.. Tak caya.. tanya dini..

11 comments:

Mr. TN_SkY said...

Ahmad Dhani??? kumpulan dewa tuh ke? err..xde orang malaysia dah ea?

scha ara said...

entah..
pelikla, nape amek orang seberang..
masa awal entri, 'terbeli'??
hehehe..
tak sengaja keluar duit beli paper..

iris said...

harap bkn lah Ahmad Dhani. bkn ape... kalau bole biarlah org malaysia.. x kan org luar kan... ramai lg yg layak kat Malaysia ni..

aTeN i_nur said...

ramai lg artis m'sia yg terbaekk
ermm..ap la dorng ni..

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

tak pernah layan
sebab tak ada astro...he he

Wassalam

cik lya said...

amad dani??eee..tade org tempatan dah ke??

Mohd Fitri said...

ada lagi af? baik hentikan saja af tu. huhuhu

Solihin Zubir said...

ahmad dhani? cmna bley amek org indon plak?

mia said...

huwaa...mcm pemberita la nur..da lame aznil xberaksi atas pentas..

ArELeEz said...

sape awek nabil? artis gak ke?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

zizan lawak jew tue...
xpe2..
pas nieh die ingat la tue...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...