Nak Souvenier best?

Menuju Puncak / Akademi Fantasia 9 AF9/ Nak Audition!

Menuju Puncak!!!
Tettt.. sape tak minat AF?.. Ramai yang minat kan? Tak kurang juga yang tak minat... Uniknya kali ni siap ada edisi online untuk ujibakat ye.. Memang sesuatu yang baru.. Dan khabarnya Akademi Fantasia 9 ( AF9) ni yang terakhir ye.. Frustle peserta peserta yang nak masuk AF tapi blm cukup umo lagi tahun ni.. Masa AF1 dulu tu tak layan sangat.. Cuma yang menarik tu mungkin masa Mawi tu.. Maklumla masa tu kan gempak dengan Mawi World.. Then selepas tu takde yang boleh celen Mawi ye.. Yang perasan, juara2 AF tu takdela glamer sangat.. Yang lagi awal tersingkir lagi cepat glamer.. Siap boleh jadi pelakon pengacara bagai, sedang kengkawan sibuk training lagi.. Jadi, mana yang lebih untung..?

Okela.. Since AF9 ni yang terakhir.. Harapnya adala kelainan.. Siapa Pengetua Baru AF9? Ada nama nama yang disebut sebut ke? Ana Raffali? Andy Flop Poppy?.. Anda fikir siapa layak? Datuk Siti Nurhaliza??..

Jom layan promo AF kat bawah.. Agak agak ada tak kawan kawan blogger yang masuk AF9 ni.. Kalau terpilih, habaq sini.. mana tau leh dapat undi ye...

Akademi Fantasia ke-9

Setelah 8 tahun bersiaran, Akademi Fantasia sentiasa mendapat sokongan kuat daripada para peminatnya. Walaupun Akademi Fantasia musim ke-9 merupakan program AF terakhir terbitan Astro. Namun jangan berdukacita kerana AF9 bakal menjanjikan pelbagai kejutan yang pasti mengejutkan para peminat.

Sesi ujibakat bermula

Klik di sini untuk maklumat lokasi-lokasi uji bakat.




8 comments:

ArELeEz said...

leez paling sker norman (kru) jadik principal. sbb dia firm! +, b'untung la if norman jadik principal lagik sbb dia dah ade kru records. so, senang2 la nak serap masuk jadik recordin' artist kan.. jadik pelakon pun buleh sbb dia ade kru motion pictures dgn kru studios.

alexa yussida said...

=.=' dah last ek?bagusla..hehe

Citarasa Rinduan said...

minta2 af9 ada kelainan..
pengetua pun minta2 yang bayak pengalaman..

nur,,jom ke audition..mana tau ada rezeki kita..hahaha

d_LA said...

hurm dah last yer..baru je nak gi odisen..hahaha..xnaklah..okela tu dah last thn ni, dah x best sgt dah AF ni

Rozali said...

Assalamualaikum Nur

tak nak cuba ke
saya vote nur

Wassalam

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baguslah yang last je.. dah tak best sangat pun

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ade lagi eh???
hehehe...

Miecyber said...

Tak layan sangat AF....

Indonesia haramkan BlackBerry sekiranya tidak menyekat akses web lucah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...