Nak Souvenier best?

Lisa Surihani Girlfriend Yusry?

KEPOH bukan sebarang kepoh, kepoh Diva kali ini berbunga ceria. Diva ini sifatnya kalau tidak berlaku di depan mata, sukar nak percaya kata-kata luar.
Tapi baru-baru ini Diva dan teman-teman sendiri ternampak kelibat merpati dua sejoli itu makan malam di kawasan Ampang, Selangor.
Bila Diva toleh ke belakang, Diva nampak Yusry dan Lisa sedang berjalan menuju ke meja sambil masing-masing berteman. Lisa ditemani ibunya, manakala sutradara muda itu ditemani seorang kawan.
Pandangan semua orang di kedai makan tersebut seperti magnet terus tertumpu kepada pasangan baru ini. Maklumlah sama cantik sama padan.
Diva curi-curi pandang juga pasangan itu berbual. Nak lihat wajah berseri orang yang khabarnya dilamun bunga-bunga cinta. Diva lihat sipi-sipi, Yusry tersenyum-senyum memandang terus ke wajah Lisa.
Tak tahulah Diva kalau si Lisa tengah bercerita hal kelakar atau memang Yusry jenis lelaki yang sangat mengagumi kecantikan kaum hawa. Tapi pandangan itu sesuatu sangat. Macam ada bunga-bunga sahaja di keliling Yusry.
Diva doakan yang terbaik untuk pasangan ini. Jangan jadi macam sesetengah artis yang cuba cover line dan takut untuk mengaku ada kakasih hati kerana takut saham jatuh.
Soal hati memang tak siapa boleh menipu. Apa-apa pun semoga Lisa dan Yusry berbahagia hendaknya.
Diva: Harap-harap terserempak dengan pasangan 'kasih' yang menidakkan hubungan mereka.
-Bacaan: kosmo.
Tak salah rasanya kalau diorang berpasangan kan? Sokong tak?

3 comments:

Peri PiA said...

semoga menjadi ;)kenyataan

Chegu Zubir said...

kalau jodoh mereka kita doakan semoag berkekalan

apa pendapat nur
Melayu Lambat & Tak Tepati Janji

Chegu Zubir said...

kalau jodoh mereka kita doakan semoag berkekalan

apa pendapat nur
Melayu Lambat & Tak Tepati Janji

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...