Nak Souvenier best?

JELAJAH BLOG LUAR NEGARA

BANNER BEN ASHAARI

  1. Siapa yang layak masuk ? Blogger blogger yang belajar atau menetap di luar negara ..
  2. Ceritakan secara ringkas mengenai diri anda ..
  3. Apakah kenangan manis anda disana ..
  4. Kenangan pahit anda ?
  5. Kata kata khas buat si mereka yang ingin menyambungkan pelajaran di luar negara ..
SIAPA YANG RASA DUK KAT LUARNEGARA MESKI BRUNEI PUN BOLEH JOIN KAN.. SINGAPORE/ THAILAND.. BETUL TAK BEN..?

JOIN SINI.. DEN TOLONG PROMOTE JER..

7 comments:

shah-kayrul said...

jom kita reramai g terjah org obersea...hehehehe

rizaros said...

selamat bkenalan... bestnyer tggal luar negara.. :)
dah follow, jom follow jgak untuk smgt sy buat blog..ngeee :)

Mamaleesya said...

salam kenal. Dari segmen BA. Belajar renrajin, bukan seme orang dapat peluang sebaek kamu.

http://diarialeesya.blogspot.com

shearasol said...

Hiiii

Shea menerjah dari blogbang benn

Balasan atau takdir

pRiNCe said...

entry yg sgt bagus...
thniah ye...:)

sy ni newbiee lagi...
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Wah bestnya..
Teringin jadi seperti kamu..tapi tiada peluang..
kalau tak ada segmen ni, mesti kita tak tau kamu wujud..well..
keep it up..Chaiyok!
si pandai-cantik-bijak-bertuah..itu kamu..salam kenalan..chow!

Schajar McFlurry said...

hye kamu....

selamat berkenalan....
datang dari belog abg ben...

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...