Nak Souvenier best?

Skandal George Clooney dan Cristiano Ronaldo.

~Setakat join parti pun kena panggil juga untuk bagi keterangan ye?.. betul-betul kontroversi la..
(Eh, kes Teo Beng Hock masih belum selesai?.. Panjangnye..)

ROME - Pasukan peguam Perdana Menteri Itali, Silvio Berlusconi mahu memanggil pelakon terkenal Hollywood, George Clooney dan bintang bola sepak Portugal, Cristiano Ronaldo untuk memberi keterangan dalam perbicaraan kes seks pemimpin tersebut pada 6 April depan.

Clooney dan Ronaldo berada dalam senarai 78 orang termasuk Menteri Luar Itali, Franco Frattini serta Menteri Kesaksamaan Peluang Itali, Mara Carfagna yang mahu dipanggil oleh pasukan peguam itu sebagai saksi.

Menurut seorang peguam dari firma guaman Ghedini-Longo, Clooney dan teman wanitanya, Elisabetta Canalis merupakan antara tetamu yang hadir ke parti-parti di vila Belusconi di Arcore. Pendakwa raya mendakwa parti tersebut melibatkan perbuatan seks bebas dan tarian bogel oleh sekumpulan pelacur.

Berlusconi berdepan tuduhan membayar seorang pelacur bawah umur, Karima El Mahroug atau lebih dikenali sebagai Ruby untuk mendapatkan khidmat seks dalam salah satu parti yang dianjurkannya.

"Rasanya agak pelik kerana saya hanya bertemu Berlusconi sekali sahaja. Itu pun kerana ingin mendapatkan dana untuk Darfur," kata Clooney.

Ronaldo pula termasuk dalam senarai saksi kerana Ruby memberitahu hakim bahawa dia pernah mengadakan hubungan seks dengannya selepas berjumpa di sebuah kelab malam di Milan pada Januari 2010. Ronaldo bagaimanapun menafikan dia penah berjumpa atau membayar Ruby sebanyak AS$5,639 (RM17,077) untuk khidmat seksnya. - AFP

~Ps.. Brazil ada bintang bola sepak yang baru?

3 comments:

hasrulwahid said...

ada. Neymar da silva

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yes...
neymar...
david luiz...

amirah said...

laaa..tajuk dia..hehehe..david luiz ada..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...