Nak Souvenier best?

SuperJunior Tak best?

~Siapa cakap SuperJunior Tak best?.. Kalau tak best, takkan le ada sampai 9000 peminat g tengok konsert tu an?

SEPULUH jejaka Super Junior ini berjaya menguasai pentas dengan aura penampilan dan persembahan hebat mereka.


MESKIPUN hujan renyai-renyai pada petang Sabtu lalu, ia tidak menghalang kesabaran peminat kumpulan terkenal Korea Selatan, Super Junior untuk berbaris panjang di luar Stadium Putra Bukit Jalil, lokasi berlangsungnya konsert Super Show 3.

Mungkin dek pengalaman menyaksikan konsert Super Junior tahun lalu, peminat Super Junior kali ini telah bersiap sedia dengan pelbagai aksesori seperti lampu, belon, topi, baju, rambut palsu, semuanya berwarna biru yang mana warna itu merupakan warna rasmi untuk peminat Super Junior.

Malah, mereka juga tidak lokek untuk berhabis wang membawa pelbagai hadiah dan kain rentang tertera kata-kata sayang mereka kepada kumpulan tersebut.

Peminat Super Junior yang berjumlah 9,000 itu rata-ratanya terdiri daripada remaja perempuan dan kegilaan mereka terhadap 10 jejaka tampan iaitu Leeteuk, Kyuhyun, Yesung, Sungmin, Heechul, Ryeowook, Siwon, Eunhyuk, Donghae dan Shindong sememangnya kelihatan menerusi sokongan tidak berbelah bahagi mereka kepada Super Junior.

Selain 10 anggota asal Super Junior, Super Show 3 kali ini turut mengundang dua ahli Super Junior-M yang berasal dari China iaitu, Henry dan Zhoumi.


4 comments:

Fauzan 'Jahn' Abas said...

siapa kata tak bes..meh sini Jahn piat2 kulit perut tu!! hehe

bog walking here...care to check me out?

AiDa AzRyN said...

aida suka super junior!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

adik2 semua suka...
:)

Doctors in India said...

Thanks for knowing exactly when to tell me what I want to hear, when I want to hear it the most.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...