Nak Souvenier best?

Tak Teringin Ker?



Teringin nak rumah yang ada pool macam ni kat dalam rumah. Teringin nak rumah besar-besar supaya muat nak isi swimming pool macam ni.. Jadi, dah tak perlu nak g pool kat tempat-tempat rekreasi. Kat rumah sendiri pun ada...

Best kan kalau ada pool macam ni kat rumah. Dapatle berenang hari-hari. Bolehla mengasah skil berenang. (Macam ada skl pun.. Nak berenang pun tak pernah pandai..)

Sangat jeles dengan mereka yang pandai berenang. Tapi, takde pulak kat rumah diorang pool. Adakah berenang itu automatik ada dalam diri seseorang..?.. Lahir-lahir je, dah besau sikit dah pandai berenang.

Ada antara kawan-kawan yang tak pandai berenang?.. Sama la kita. Semoga cita-cita untuk belajar berenang akan tercapai jua satu hari nanti... Tapi, kalau nak tunggu sampai ada pool sendiri macam gambar kat atas tu, gamaknye.. kirim salam sayang je la..

7 comments:

Cik Miera said...

waa...teringin jugak..

unknown girlz said...

aik?sama la kite xreti berenang :p

kalau ada pool kecik pun bersyukur suda. ~

DKosongLapan said...

tapi ghiso jugak kal oade anak kecik ni....takot jatoh dalam tu oooo

Mommy Fara said...

wow! mewah!

Biela Sapine said...

Alaa, tak reti berenang. Macam mana nak dapat rumah yg ada swimming pool ni. Haih

MamaEma said...

berangan sajalah jawabnya...dah tahu tak mampu..huhuhuh

zahidah dihaz said...

tengah berangan2 nak desing sebiji rumah yang ada swimming pool....tapi entah tercapai ke tidak....


New Entry: Secret Garden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...