Nak Souvenier best?

Korang tak bangga ke...


Wahai blogger sekalian..
Kita tatau sejauh mana artikel kita dapat mengubah persepsi seseorang terhadap sesuatu.
Kita juga takkan sangka sejauh mana artikel kita dapat mengubah paradigma sesesorang.
Kita juga takkan sangka melalui artikel kita, kita dapat menjana inspirasi seseorang.

Korang tak bangga ke kalau sebab artikel korang, korang berjaya mengubah seorang stay-at-home-mother jadi working-at-home-mother.
Korang tak bangga ke sebab artikel korang, korang berjaya ubah seorang pompuan/laki yang tangan kayu jadi kreatif.
Korang tak bangga ker sebab artikel korang, si isteri yang nak masak megi pon tak reti tiba-tiba reti masak rendang tok. Laki pon sayang berganda-ganda sebab bini dah pandai masak rendang tok.

~Satu entry yang cukup panjang. Berinformasi dan siap buat perbandingan yang baik, Memang asyik bila membacanya. Menulis dengan baik amat baik sekali.. Mesejnya sampai..

Kawan-kawan nak baca juga artike itu?.. Bagi yang ada masa boleh jenguk: http://show-me-the-love.blogspot.com/2011/03/mombloggersplanet-mbp-vs-mysuperkids.html
Bagi yang belum ada masa, bookmark dulu.. Nanti baca la.. Tak rugi..

6 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

mkn FREE jom!

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/perhatian-sape-nak-free.html

Nisa' Pasir Gudang said...

Bacalah... IQRA'
dengan membaca byk benda yang kita boleh dapat :)

puanbee said...

bangga banga op coz..

AngahSayang2314 said...

bangga apa...

♥ manje ♥ said...

assalamualaikum

banggalah kan kalau kita buat benda yang memberi manafaat pada orang lain...

zahidah dihaz said...

mestilah bangga...nak g baca jap...

New Entry: Heel: Harus aku cerewet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...