Nak Souvenier best?

Ada Sesiapa Boleh Tolong Permasalahan Ni?


Terima Kasih Areleez sudi bertanya.. Namun, apakan daya.. Tiada jawapannya.. Jadi dengan ini, tuan blog ALL IN ONE ni nak membuka soalan ni pada pengunjung yang sudi menjawabnya..(dah cuba guna internet explorer/firefox/chrome?)

Sebabnya Tuan blog ni bukanle seorang yang pakar dalam bab bab ni.. Kecuali untuk sesetengah mende tu tahu la sikit- sikit. Contoh macam kisah Malware (sebab baru kena serang kan..) Hehe..

Jadinye. Jikalau kiranya ada yang tahu tentang cara penyelesaian berkenaan masalah yang dihadapi oleh ArELeEz.

Sudilah kiranya untuk bagi bantuan..

Periksa blog anda sihat atau tak..(Kalau kawan-kawan belum cek blog tu sihat atau tak.. silakan)

7 comments:

Atsuko Ichirou said...

gne google chrome...
oke je...
gne wireless je..huhuu

:: Little Kouru:: said...

salam.maaf sebab menggangu.jawapan kepada permasalahan mungkin line internet slow ataupun browser yang digunakan lambat untuk load page.Mungkin jgk blog tu berat.Kalau tak ada apa-apa permasalahan dengan line internet mungkin blog tu dah kena malware.something like thatlah.Saya sarankan supaya guna google chrome.cepat..hehe

SoLy SoLicious said...

mgkin blog 2 berat kowt??

Amzar Syazani said...

blog tu berat sangat kowt .. T_T

http://diariamzar.blogspot.com/2011/03/cikgu-shida-di-konti-hotfm-pagi-esok.html

c-tea said...

mungkin agak berat blog ni...loading lambat dari blog org lain...dan kalau terlalu lambat...page tu akan done kemudian die kill page..tu yang putih je..huhu..

tapi pakai chrome oke sikit kot

.::cintabungablogspot::. said...

myb signal internet si pembukak blog tu agak slow kowt..skang kan ngah kecoh pasal internet slow down pasal tsunami jepun tu . sbar jela.. -_-

Kakzakie said...

Kakak lagilah usah ditanya bab-bab ini semua. Nak cek malware pun sebab nur bagi link. Heeee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...