Nak Souvenier best?

Menjana pendapatan dari rumah...

~Banyak cara untuk jana pendapatan dari rumah tu kan?.. Cuma usaha dan kerajinan yang perlu. Nak tanya sikit, macamana kawan-kawan yang ada bussiness online ni menguruskannya?.. Mestilah disiplin diri dan azam yang kuat kan?..

baca kat sini:

::Aku pernah mengikuti kursus homeschool dan bengkel WAHM yang dibuat olehnya. Orangnya memang kecik molek dan sangat energetic. Banyak jugak ilmu yang dikongsikan kepada kami yang menghadiri kursus dan bengkel beliau, dan beliau memang tak pernah lokek untuk berkongsi tips-tips. Tapi tulah, aku je pulak yang masih tak mengaplikasikan ilmu-ilmu yang dah ditimba, sesi belajar dengan Yasmin pun dah kelaut!

InsyaAllah aku tengah kuatkan semangat dan bulatkan tekad, susun semula jadual masaku untuk menguruskan rumah, suami, anak-anak, dan bisnes part-time yang akan dimulakan bila-bila masa je dari sekarang, supaya aku boleh jadi hot, success mama seperti idolaku, Cik MamaFiza! Mudah-mudahan tercapai targetku untuk menjadi seorang WAHM yang berjaya yang dapat menjana pendapatan dari rumah::


ALL IN ONE

KLIK UNTUK HADIAH iPAD PERCUMA!!!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm2 cara nak dapatkan duit...
usaha jew...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...