Nak Souvenier best?

SIAPA NAK HEADER PERCUMA?

PENGUMUMAN PENGUMUMAN..
(Ada tak yang tengok Konsert HoreHoreAznil haritu?- sempat menontonnya dalam AstroCeria.. tertarik dengan Adik Kecil yang main tabla(ke apatah nama tu).. sangat berbakat.. comel saja lagaknya)

Oke, sebenarnya ada tawaran menarik ni. Ada seseorang boleh bagi HEADER PERCUMA buat kawan-kawan yang teringin nak mendapatkan header. Khas buat yang belum pernah ada header atau yang rasa-rasa nak tukar header BARU. Maklumla, esok kan dah nak masuk BULAN BARU. Jadi.. sudah masa untuk tukar header la kot ye..

Penting ke sebenarnya HEADER ni?.. Boleh baca LANJUT DISINI.

Tanpa melengahkan masa, jomle menyerang tuanblog ni yang menawarkan khidmat HEADER SECARA PERCUMA. Memang menarik!! Apalagi..

HEADER PERCUMA DISINI.. (cuma tinggalkan url.. sambil tu.. tambahle kawan sekali ye.. )

12 comments:

Citarasa Rinduan said...

selamat malam nur

waH!! menariknya

BUNGA said...

Naaak!!!! hehe

leeza said...

nk jgk:)

Miecyber said...

Tawaran menarik nie...

Proton Pesona terbakar

efa nur said...

waahh..bestnye..nakk..hehe :D

niesz said...

best jgk ni, mane tahu cantik giler die buat kan..nk g jenguk sat..

kay_are said...

macam best je.. tapi sayang nak buang header sedia ade tu..

miss fairy-choclatte said...

bru nak ada...will u help

SoLy SoLicious said...

menarik !!!!
nak jugak la.. heee

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sgt menarik...

Mommy Fara said...

nur, saya nak bg hadiah header utk awak...nak saya email ke mcm ne?

azzey said...

wah baiknya dia kannn..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...