Nak Souvenier best?

Cepat Mencari.


Ini antara tajuk-tajuk yang dicari dekat Malaysia. Senarai yang paling popular la kot. Kawan-kawan ada juga ke yang berminat dengan tajuk-tajuk kat atas tu?. Ini diambil berdasarkan Yahoo site la sudah semestinya. Akademi Fantasia tu paling first sebab tak lama lagi kanke dah nak start program realiti nombor satu di Malaysia. Mengalahkan program TV yang lain.

Ingatkah anda masa mula-mula bermulanya program ini. Dimana Vince menjadi Juara. Masa tu tak begitu memikat hati... Dan nampak masa tu lebih real. Sejak itu nampak lebih banyak lakonannya.. Tapi, tetap mendapat tempat di hati peminat Akademi Fantasia ni kan. (Terutamanya masa MAWI menjadi JUARA AF.. Memang ada fenomena TSUMAWI pula kan).

Agaknya, boleh ke ditamatkan riwayat AF ni. Yang ke 9 ni katanya yang terakhir.. Atau.. menjadi satu lagi GIMIK AF9?. Sama nantikan.

6 comments:

kay_are said...

tmat je r.. malas dah nak layan.. tiap2 minggu ade je penonton x puas ati..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

af sentiasa penuh ngan gimik...

- zuriey - said...

lepas ni demam af la pula

Biela Sapine said...

Masa Mawi gempak gila, semua demam AF. Lepas tu kurang dan makin kurang

azzey said...

Yelah AF dh nak mula kan. but sory to say lah kawan2 sume saya mmg x minat AF nih...

puanbee said...

haa AF untukng banyak uh tak kan nk di tamatkan rugi ler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...