Nak Souvenier best?

AKU MESTI JENGUK BLOG NI HARI-HARI!



Salam semua..
Kali ni nak join satu segmen yang dianjurkan oleh Adzriel AB yang baik hati ni..
Tajuknya seperti yang tertera.

Hari-hari cikgu suka tido.. hehe..

Oke.. berikut antara senarai blog yang diterjah.. Nak 5 je ek?.. Bagi lebih la..

~Oke.. Siapa boleh bagi url blog ketiga dan keenam.. SILAKAN..
Hadiah berupa..
;
;
;
;
penginapan hari-hari dan malam-malam di rumah masing -masing!!

JOM JOIN SEGMEN TU..

~Tentang Apesal dot com tu kita cerita besok sajalah ye..(itupun kalau tak kelaut..)

6 comments:

Naddia said...

review sy yg selebet nie...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Awww... Heheheh, terharu ^^. cik bunga pon suke jnguk all in one ari2 okeh;)

Adzriel AB said...

TQ bebanyak nur coz sudi share blog yg nur suka. including me? terharu..

buat nur yg sentiasa diingatan
http://adzriel.blogspot.com/2011/03/ramainya-peminat-dia.html

amirah said...

nur...waa...terharu akak tau..thanks sebab jadi reader.yg pasti akak akan masuk belog nur klo hari kerja

azzey said...

Wah...wah..wah..my blog in listing...tengs nur..


ps; klik ur HB..:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tq nur...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...