Nak Souvenier best?

AKU MESTI JENGUK BLOG NI HARI-HARI!



Salam semua..
Kali ni nak join satu segmen yang dianjurkan oleh Adzriel AB yang baik hati ni..
Tajuknya seperti yang tertera.

Hari-hari cikgu suka tido.. hehe..

Oke.. berikut antara senarai blog yang diterjah.. Nak 5 je ek?.. Bagi lebih la..

~Oke.. Siapa boleh bagi url blog ketiga dan keenam.. SILAKAN..
Hadiah berupa..
;
;
;
;
penginapan hari-hari dan malam-malam di rumah masing -masing!!

JOM JOIN SEGMEN TU..

~Tentang Apesal dot com tu kita cerita besok sajalah ye..(itupun kalau tak kelaut..)

9 comments:

Naddia said...

review sy yg selebet nie...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Awww... Heheheh, terharu ^^. cik bunga pon suke jnguk all in one ari2 okeh;)

Adzriel AB said...

TQ bebanyak nur coz sudi share blog yg nur suka. including me? terharu..

buat nur yg sentiasa diingatan
http://adzriel.blogspot.com/2011/03/ramainya-peminat-dia.html

amirah said...

nur...waa...terharu akak tau..thanks sebab jadi reader.yg pasti akak akan masuk belog nur klo hari kerja

azzey said...

Wah...wah..wah..my blog in listing...tengs nur..


ps; klik ur HB..:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tq nur...

Tips and Tricks blog said...

I love that idea. Great post!

Urology Surgery in India said...

Great post and thanks for sharing....

Dr. Kapil Kumar said...

That is great to hear, thank you for reading!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...