Nak Souvenier best?

Perhatian: Kumanx.blogspot dan sudais-sudais.blogspot..

Masa blogwalking tadi , tak boleh nak masuk blog yang tersebut. Harap dapat atasi Malware itu:

Blog ALL IN ONE baru juga lepas terjangkit haritu. Tapi dah setel. Dan harap link-link ini dapat membantu.. Dan kawan-kawan yang boleh tolong bagitau mereka.. Takleh masuk plak blog mereka ni..


ok thanks bye.. (banyak jumpa blogs yang tulis ending camni.. macam cute pulak.. hehe)

10 comments:

dwaty said...

thanx for the info.... dah banyak blog kena penyakit ni... hope saya punya tak...

topimagine said...

macam mana nak atau blog kita ne ada malware ke x yerk.. hehe.. sy ne lembab sket pasl benda2 ni :)

amirah said...

takut gak kalo terkena kan..

ArELeEz said...

dah scan dah. alhamdulillah.. blog leez 'sihat'. amin.. thanks, ek for sharin'..

tp, nak tnye 1 soklan la.. cam blog leez nie kan, apsal kdg2 org xbuleh bkk, ek? especially if pakai b/band. cth: kakak leez try bkk pakai b/band mmg xbuleh. dia kuar white blank page sdgkan status loadin' kata done. mohon bantuan.. hu3..

aleen aiden said...

yup,byk jugak blog yg jadik mcm 2.haish

Peri PiA said...

harap2 blog pia sihat,xkena mal ni

Fitri Senin said...

Blog saya sihat!!!saya dh scan..tima kasih..

Kakzakie said...

Kakak pun dah scan kakak punya ikut yg nur ajar. TQ nur.

Just Call Me Bitt said...

ok roger

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

roger n out...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...