Nak Souvenier best?

AKHIRNYA DAH ADA SHOUTMIX/ CHATBOX.


Berkaitan entry semalam.. PERLU TAK SHOUTBOX??.. Pertama sekali terima kasih buat yang memberi pendapat. Betul tu, akhirnya bergantung kepada empunya blog itu sendiri. Peribadi memilih untuk letak jua Shoutbox ni.. Supaya orang boleh menjerit2 di sini. Bukan apa, kot-kot page ni lambat loading ke dan orang yang nak Blogwalking tu kesuntukan masa, jadi si dia prefer tinggalkan jejak kat Shoutbox tu..

Kegunaan Shoutbox..(Ni pendapat diri sendiri je.. Kalau kawan-kawan ada tambah.. bolehla dicadangkan kat ruangan komen tu ye..)
  • Meninggalkan jejak-
ofkos la kan.. Especially bagi yang tengah blogrunning. Tak sempat nak g komen kat entry..
  • Tumpang iklan:
Baanyaak ni.. Okela.. sambil-sambil berbakti kepada mereka yang nak kembangkan perniagaan..
  • Pengumuman-
Kot-kot menang contest ke.. ada orang buat entry memuji ke, mengkritik ke.. nak bagitau tuanblog tu awal-awal.
  • Promosi blog:
Boleh promote entry-entry baru.. Lepas tu kot-kot ada pengunjung lain berminat, dapatla satu lawatan free blogger kat situ..

Kesimpulannya.. Dah letak dah sejak dari pagi tadi... Terpulang kepada individu itu sendiri ye!!

7 comments:

YUL said...

wah, baru pasan ada shoutmix eh?haha.

azharr said...

ya setiap benda ada kegunaannya...walaupon sampah...hehe

puanbee said...

yer letak aje lah rasa nk tengok shout tu tengok hehee...bagus letak shoutmix boleh setting blog kita je boleh pakai maka kurang lah spam..

ArELeEz said...

perlu/x, tu t'pulang kpd tuan tanah kedaunglah. tp, if ade, ianya 1 bonus la sbb dr situ readers buleh tinggal jejak. & kite pun buleh tambahkan kenalan.

budingyun said...

dah guna :)

c-tea said...

ct dah guna..tapi sebab ade aduan dari pembaca benda tu ganggu blog ct..dalam due tiga hari lagi..ct akn ceraikan bende tu dari blog ct dengan talak 1..hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dah leh stat kaco...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...