Nak Souvenier best?

KATA KUNCI: TSUNAMI.



Inilah kata kunci yang dikaitkan dengan blog ALL IN ONE ni. Takde la pulak tentang tsunami ke .. nuklear ke.. Sebabnya, tak banyak entry yang berkaitan pun.. Cuma, bila ada yang menarik tu baru la dikongsikan.. Lagipun dah banyak orang yang post tentang tsunami ni kan.

Dan, tak pastila pula yang kata-kata kunci atau keyword yang kat atas tu ada dalam entry - entry sebelum ni.. Mungkin ada atau mungkin juga tak ada.. Tapi kenapa keluar juga kat blog ni ye?..

Tentang Dahlia Iking tu sebenarnya dia Daphne Iking.. beliau kan memeluk Islam. Jadi tukar nama yang sedap ni.. Macam sis Dahlia aka cikgu Dahlia ni..

Naturactor original tu apekebendenye?
Sat nak p Google..

7 comments:

Amzar Syazani said...

check diz out !!

http://diariamzar.blogspot.com/2011/03/amzar-vs-cikgu-shida.html

YUL said...
This comment has been removed by the author.
YUL said...

peh, main SEO kew nie macam cikgu dahlia, ahahha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

google cepat...
nak tahu gak..

cik nur said...

hurm oke la kalo keyword berkaitan dgn blog nie kalo kena yang lucah2 tuh rasa nak pitan oke padahal tulih pun tak pernah oke

zahidah dihaz said...

keyword glamor kat blog saya pramugara air asia n bunuh diri...huhuhu


New Entry: Temubual Cikgu Shida bersama Hot.fm

mrs Gee :) said...

nur dah dapat ker ape kebenda maksud nyer tu? dh google? hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...