Nak Souvenier best?

Tak tido menyiapkan kerja rumah


Pernah dalam Season 1 Desperate Housewives (woh! Season 7 Episode 15 dah ada ye!), Lynatte Scavo addicted dengan ADD Medication semata-mata untuk tak tido menyiapkan kerja rumah n menjahit baju anak dia utk role-play sekolah. Mula-mula, cam best je ADDkan? hehe. acahje. bila buat research sikit, ada yang lebih bagus dari ADD. Apa dia? sikit je lagi kita bagi tau apa dia.
dari:

~Simple dan nice entry...
~Kalau sebut Desperate Housewife ni, pasti ramai yang tengok adalah golongan surirumah. eh ye ke?.. Mungkin juga la kan.. Takkan la kaum bapa layan juga tengok cerita ni.. Apa cerita yang kaum bapa tengok ye?.. Imam Muda? Saluran Sukan la kan..

- Pernah tak tido tak?.. Kalau pengalaman sendiri, pernah juga la.. Hari pertama selepas tu rasa bertenaga je.. tapi hari kedua tu akan pening banyak.. Pastu dah menyesal... Lain kali tidur mau kasi cukup ye..

3 comments:

cujen said...

layan desperate housewife season 1 ngan 2 je..pastu dah tak sempat nak layan.. jenis sy kalau dah tengok citer tu kang tak bley berenti..nak tggu episod by episod lambat..

CUJEN THE LEJEN GIVEAWAY

Iela Fazielah said...

ilakan.. DH ni xpernah terlepas..mmg tunggu je episod br dia kuar... mmg ingat kat episod lynette addic kat ubat tu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pernah xtdo layan animasi...
adoiii...
hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...