Nak Souvenier best?

Lunch? Macaroons Anyone?


Lunch ni ada yang makan ni aja ke?.. Itu diet tak berapa sihat tu. Ada yang belum kenal ke spesis kuih apakah ini?.. Buat pengetahuna semua, inilah namanya Macaroons. Apa ke pelik sangat bunyinye.. Nama komersil kan... Mestilah nama yang vogue..

Ada nama tak komersil ke?.. Tidakle diketahui.. Tertarik pula dengan gambar yang menarik lagi kalerful ni. Ada antara kawan-kawan yang dah pernah makan ni?.. Apakah rasanya?.. Apakah perasaannya?..

Banyak yang sudah mengusahakan macaroons ni kan?. Ada yang nak promote ke?.. Yang gambar ni diambil dari blog INI. Beliau yang mempromote kawannya yang jual ni. Harganya berapa ye?.. Boleh tanya-tanya kat sana la.. Takpun ada yang nak bagitau kat comment ni.. dipersilakan..

~Oh ye.. start glamer lepas kuar kat Milk A Deal eh?

11 comments:

nikaviolet said...

waa....cumel nye....syg nak mamam lah...hahaha

zahidah dihaz said...

teringin nak rasa...


New Entry: Grandsupermart 2011 Storewide 1/2 Price Sale Carnival

Kakzakie said...

Kat tempat kakak tak nampak lagi makanan ini.

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

smalam BW ada terjumpa blog jual kueh ni..mcm sedap..dah emel nak order tp tuan punya tak reply lagi..

Mommy Fara said...

nie nmpk kat anak sy, diramas2nye...comel2...

Nora Shahaira said...

akak nora ada test buat..rupa belum pass la..tapi rasa dia memang best..kalo makan selalu, muak jugak..pasal mannnniiiissss ...tu pun akak kurgkan gula..

amirah said...

teringin nak makan tapi tak jumpa lagi

Lina said...

tak pernah pun makan macaroons n tak penah jumpe...kat ktn xde lg rsnya

puanbee said...

apa kuih nih erk ? tk pernah makan pun npk cam doreyaki doremon jer heheee

toyolkiut said...

TK lum pnh mkn lg..
mcm sdap je..
blh order kt blog tu ye..
nk cuba jg..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comel sgt...
sayang nak makan...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...