Nak Souvenier best?

Best tak ada photobook?


The Scope

Varies ikut keadaan semasa. Ai boleh .....

1) Customise photobook utk korang (wedding boleh, kisah anak2 boleh, plain koleksi yearly book boleh.. up to you babeh.. )
2) Designkan logo utk company korang (korang cakap aje korang nak cemana, nnt ai pk, kalau ai rase boleh buat ai cuba .)
3) Web Design pun ai boleh la sikit2 (but this one mmg kena sit down or email la ai panjang lebar requirement korang tuh.. )
4) Banner ? Pamplet ? dan dot dot dot..

* sebenarnya dah lama pun buat keje2 kat atas tapi semuanya suke-suke & bantu membantu rakan-rakan. Hehehhe.. Kalau nak wat portfolio boleh dah nih.. ((nanti bila rajin kena gak buat satu page portfolio). Tapi since ai bukanlah gila hebat & kreatif bangattt.. so kalau ada kekurangan bagitau la dekat ai utk diperbaiki.

Entry promosi ni..

- Best tak ada photobook?.. Beza tak dengan album?.. Sudah tentula kan.. Azam baru untuk hari ini.. nak memiliki photobook sendiri.. Kalau free lagi best kan?.. Kalau bayar.. erk.. liat sikit.

Terfkir: barang free biasanya kurang dihargai berbanding barang yang didapatkan dengan usaha/ bayar sendiri.. Anda setuju atau tak?.. silakan..

4 comments:

Mama Zharfan said...

me sgt sukaaaa photobook!!! so far dh few times menang contest dpt free, and kat UK sempat gak buat few photobook time sale half price :) beshhhhh!

Hanieqha said...

cantik2 gambar die yee..

eeiiiii.. TIRU! TAK MALU!!

Alhamdulilah, jika ada orang annoy dgengan aku!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpernah try pon...

sikulat said...

best ade photobook.. hehhhe (promote! promote!)
sebenarnya sebelum nih, buat utk diri sendiri aje sbb dah bertahun tak print gambar & masuk album. Last print gambar anak baru lahir tahun 2005.

Maka startla project photobook tu.. kebetulan album saya deliver kat office.. tub tubb ramai plak yg minat with the customization yg saya buat..

Berbekalkan semangat & sokongan member2.. nih nak wat bisnes kecil-kecilan. Kost printing tuh saya tak amik untung pun, cuma charge kreativti nak menghasilkan buku yg ada storylinenye.. :P

mari mari berphotobook..

kalau rajin buat sendiri..boleh aje (jimat duit upah), tapi kalau malas (contact la saya) bagi gambar2nye..

contact saya : klik2403@yahoo.com

ps: TQ nurhafiz for the compilation -- ala-ala promote wall gitu.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...