Nak Souvenier best?

Ruhayurazali: Rindu../ Sakit Perut.

Salam Pagi buat kawan-kawan semua. Tulisan pendek pada pagi ini cuma nak kawan-kawan baca info kat blog Citarasa Rinduan ni:http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/03/update-tentang-kesihatan-fil.html

Sakit perut ni memang dah biasa dah kan, terutama kalau tersalah makan/ keracunan makanan. Yang paling popular mestilah dikaitkan dengan gastrik.. (Ada antara kawan-kawan yang ada sakit gastrik ni?). Yang paling penting untuk mereka yang ada sakit gastrik ialah tak boleh skip waktu makan.. Nanti, ha.. padahle jawabnya.

Tapi, kalau selalu sangat sakit perut, dah makan ubat gastrik.. mungkinkah penyakit anda sama dengan FIL Citarasa Rinduan ni?.. Silala baca ye..

Dengan ini juga nak mengucapkan semoga FIL yang sedang sakit tu akan lekas sembuh. Sama doakan ye kawan-kawan.

~Siapa yang belum breakfast.. jom..(Awal sangat ke?.. Apa salahnye..)

1 comments:

cik pulau said...

yer.. semoga en.zalie cepat sembuh..

cik pulau belum breakfast lagi ni.. lalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...