Nak Souvenier best?

Satu Entry Je?

A a.. satu je harini.. Sebab bertungkus lumus dengan isu malware sejak semalam.. Dan dah settle pun. Terus menyenyapkan diri.. sambil blogwalking..

Kali ni, dari blog Pia, terus tertarik dengan satu link kat situ.. Dari satu entry ke satu entry.. Melekat dan terus terlekat. Lepas tu pergi lak link lain dari blog si A tadi.. Membawa ke blog si B.. dan lagi da lagi.. sehingga.. Dah stop.. cukuplah..

Rupanya memang baaanyaaaak lagi blogs di alam maya ni.. Spesifik di Malaysia ni.. Semua orang seakan sudah menjadi kemestian untuk memiliki at least satu blog.. Tu tak kira ada yang sampai sepuluh..! (betul ni.. pernah jumpe..a).

Dan melihat juge ke 'dunia blog di 'sebelah lagi satu..

Hurmm.. macam macam ye ada..

oh ye,, Tentang isu malware.. boleh baca kat entry berikut..
Periksa blog anda sihat atau tak..
Panik sebab malware..
Menangani serangan Malware..


' Silent reader' je la harini..

8 comments:

sicomot-comel said...

hahaha..


xpe3..
hari ni hari utk tambah ilmu ^^
hari esok2 utk hari curah ilmu.. =)

Hanieqha said...

2 laa.. sejak 2 3 hari ni masuk blog u je kne malware.. huhu.. takot gak.. naseb dah x de pape skrg.. siap scan lagi blog i.. heheeh

:D

http://annikabubble.blogspot.com/2011/03/what-to-wear-proper-easyhijab-chill-lex.html

afuan shah said...

10??bapaklah bnyak idea orang tu..sumpah!!

kay_are said...

makin menjadi jadi lak isu malware ni ye.. ish ish

U & Me said...

huhu...sebab malware ni la kena wat blog baru.sedey ase huahua..x tau lak ada cara atasi.....

U & Me said...

huhu...sebab malware ni la kena wat blog baru.sedey ase huahua..x tau lak ada cara atasi.....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semakin ramai bloggers...
:)

Peri PiA said...

hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...