Nak Souvenier best?

KENA WARNING!!! : Download Anti Malware Free.

Terima Kasih buat cik bunga dari http://ikmalira87.blogspot.com/ yang telah membagi WARNING kepada blog ALL IN ONE ni ye. Sungguh bertuah sebab ada kawan-kawan yang CARING macam ni.
Telah di beritahu tadi yang blog ni ada Malware..

TAPI setelah di periksa di sini.
http://onlinelinkscan.com/
Seperti yang telah disarankan.. Hasilnya seperti gambar kat bawah ni..


THIS SITE IS SECURE.. Fuhh.. SELAMAT.

Maka terusla ke Malwarebytes untuk download apa yang patut.. Anti malware la.. Jadi, harap-harap lepas ni oke la.. Silakan cek kesihatan blog anda ye..

Terima Kasih ye kawan-kawan..

7 comments:

~ PIJA ~ said...

good info nur...:)

.::cintabungablogspot::. said...

alhamdulillah... da secured :)
tapi de kuar jugak taw warning tu.. beware jekk k.. Malware dari "kumanx" tu

SoLy SoLicious said...

malware 2, virus caner ye??
caner nak tahu blog kte ni ade k xde slain scan?

nurkaloi said...

before ni kaloi puwn kene mlware gak
slmat bloggers jomsantaisekejap mklumkan....
alhamdlhh asenye kaloi pun dah clear dr mlware...(^___^)

Alisya said...

salam. thanks 4 sharing..alisya dah check dah..alhamdulillah, no threat found. :)

azzey said...

Saya pun dah check x de masalah....dtg le lagi ke blog ek..hi3...

p/s: nur mana HB & SHOUTBOX?

Nora said...

akak try kat link tu... tak bolehlah... akaun dia dah kena suspended. Ada website lain tak yang boleh check ek , Nur?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...