Nak Souvenier best?

Morning!! Donut Tak Jadi.

Selamat pagi kawan-kawan yang budiman. Apa kisah pagi-pagi ni?.. Kawan-kawan semua sihat tak?.. Kalau ada yang sakit, lekas lah telan ubat...

Makan apa pagi yang mulia ini?? Breakfast?.. Breakfast McD ye?.. (teringinnya..) . Oh ye, nak berkongsi tentang kisah Donut yang tak jadi. Pada satu hari yag tidak berapa lama dulu, adalah mencuba untuk melakukan eksperimen masakan.. Berpandukan resepi-resepi yang ada di alam maya ini. Sebab masa tu nak makan donut, google la resepi donut itu. Adalah terjumpa beberapa resepi.. Jadinya, setelah dikaji selidik, eksperimen telah dijalankan.

Hasilnya tidak seperti yang dijangkakan. Ada raut kekecewaan pada wajah sang pembuat donut itu. Kenapakah?.. Kerana donutnya langsung tidak menjadi. Eh, camno ni LM.. (LM ni terer tau buat donut!!!) Kenapa tak menjadi ye?.. Tak naik langsung donutnya dan rasanya macam sesuatu yang padat dan berminyak....

Ada sesiapa yang boleh tolong bagi resepi donut yang BEST. (Belum jenguk yang Mat Gebu punye ni..)

9 comments:

shiqin said...

aah dok breakfast egg muffin mcd. hehehe
;p

http://shiqinzainal.blogspot.com/2011/03/bilamana.html

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

tepung penaik pakai tak..? heheh..

unknown girlz said...

hehe.. ok la tu..janji ada usaha nk try.. keep it up :D

Hanis Azla said...

frustny klu percubaan tak menjadi kan.. takpe.. lain kali boleh cuba lagi..

CT NoArIzAh ArIs said...

Mcm belajar jugak x kan gagal sekali gagal selamanya... sooo trylah lagi kali ni cuba resepi org lain lak mgkin lebih sedap dari big apple donut tu !!

nurkaloi said...

alaaaa
nape tak jadi uh
heheheh sbar sbar
len kali try lagi

haa dah jadi pos kat kaloi ea ea heheh

Emma said...

baru je buat donut mlm td..
utk breakfast pg ni..
sgt gebu dan montok..
huhu..
nk resepi??

puanbee said...

bee ppun tgh usaha cr resepi donut hehee tk dapet lah nk bg resepi tu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

rajin nye wat donut...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...